Decizia luată de Kate Middleton și Prințul William! Meghan Markle, ”neacceptată” de cei doi?

Publicat: 16 sept. 2020, 12:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

În cursul zilei de 15 septembrie, Prințul Harry a împlinit vârsta de 36 de ani, iar cei cunoscuți acestuia i-au transmis mesaje de ”la mulți ani”. Dar un detaliu le-a ”scăpat” printre degete…

Kate Middleton, Prințul William, dar și regina Elisabeta au ales imagini în care apare Prințul Harry, însă fără să fie alături de Meghan Markle, cea care îi este și soție. Dar care oare să fie motivul? Potrivit informațiilor din presa străină, aceștia nu ar fi avut o relația foarte bună în trecut, după ce Prințul Harry s-a însurat cu celebra actriță.

”Astăzi îi urăm la mulți ani fericiți prințului Harry”, au scris Kate și William în dreptul fotografiei în care Harry alerga pentru o cursă caritabilă. Și Prințul Charles, dar și Regina Elisabeta a II-a au încărcat pe internet imagini de ziua de naștere a Prințului Harry, transmițându-i urări. Fotografia în care apare alături de Kate Middleton și Prințul William a strâns aproape un milion de aprecieri din partea urmăritorilor.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Publicat: 16 sept. 2020, 12:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă