Imagini de poveste. Cum arăta Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William!

Publicat: 12 sept. 2020, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Kate Middleton este una dintre cele mai respectate doamne de la Casa Regală. Ducesa de Cambridge, însă, nu era deloc la fel înainte să se căsătorească cu Prințul William.

Înainte, Kate era o tânără britanică ”de rând”, care nu respecta cutume regale și se îmbrăca la fel de normal. Dar chiar și-așa, de multe ori alegea să se îmbrace sexy. În vara anului 2006, de exemplu, Kate Middleton avea câteva kilograme în plus, purta rochii mini și avea și decolteu. Acum, însă, trupul acesteia este mai acoperit, deși la fel de sexy. Când avea 24 de ani, Kate Middleton purta foarte mult sandale cu talpă împletită, arată Ok!Magazine.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Ce spune Ducesa de Cambridge despre pofta de mâncare a copiilor

Afirmaţia Ducesei nu i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi, pentru că, inclusiv în timpul carantinei, atât ea, cât şi prinţul William au povestit despre experienţa lor cu copiii care mănâncă mai mult decât de obicei.

 „Ajungi la sfârşitul zilei să scrii lista tuturor lucrurilor pe care le-ai făcut în ziua respectivă. Am ridicat un cort, l-am strâns, am gătit, am copt. Ne-am distrat toţi foarte mult, dar e uimitor câte poţi înghesui într-o zi „, a spus ea pentru BBC.

Apoi, luna trecută, ducele de Cambridge chiar a vorbit despre obiceiurile lui alimentare: „Sunt îngrijorat de talia naţiunii cu tot apetitul acesta pentru ciocolată şi prăjituri. Am copt şi eu destul de mult acasă”.

Publicat: 12 sept. 2020, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă