Familia Regală a României, mesaj în memoria Prințului Philip al Marii Britanii

Publicat: 09 apr. 2021, 14:54 Autor: Elena Vedete
Familia Regală a României, mesaj în memoria Prințului Philip al Marii Britanii

Familia Regală a României și-a exprimat regretul cu privire la moartea Prințului Philip. ”Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu nespusă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Alteței Sale Regale Principele Philip”.

”Ducele de Edinburg, In Memoriam 

Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu nespusă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Alteței Sale Regale Principele Philip, Ducele de Edinburg. Consortul Suveranei britanice a încetat din viață în această dimineață la Castelul Windsor.

Principele Philip și Regele Mihai, născuți în același an, au fost veri și au păstrat o prietenie de o viață întreagă. Ducele de Edinburg a botezat pe Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și i-a purtat de grijă în școală, la liceu și la facultate. Principele Philip, alături Regina Elisabeta, a fost mereu prezent în viața Familiei Regale române. 

După dispariția Regelui Mihai, pentru Majestatea Sa Margareta Ducele de Edinburg a fost o figură părintească. Toate generațiile din Familiile Regale română și britanică au fost apropiate, dar pentru generația de astăzi, Regina Elisabeta a II-a și Principele Philip rămân drept modele spirituale, surse fundamentale de inspirație”, se arată în mesajul Casei Regale a României.

Ducele de Edinburg, In Memoriam

Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort, alături de întreaga…

Posted by Familia Regala a Romaniei on Friday, April 9, 2021

Sursa foto: Facebook Familia Regala a Romaniei

Publicat: 09 apr. 2021, 14:54 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă