Interiorul avionului lui Meghan Markle si a Printului Harry e lux total! Imagini spectaculoase

Publicat: 28 aug. 2019, 08:36 Autor: madalina m. Vedete

Cateva imagini cu interiorul avionului lui Meghan Markle au facut furori in presa britanica. Imaginile i-au infuriat pe multi, pe cand altii s-au bucurat pentru luxul de care dispune ducesa.

Interiorul avionului lui Meghan Markle si a Printului Harry e unul total de lux! Cei doi au plecat in vacanta la bordul unui aparat de zbor „Cessna 680 Citation Sovereign”. Pe langa locurile comode, preparatele fine din meniu, avionul mai dispune si de bai spatioase!

Meghan Markle a provocat chiar o dezbatere foarte aprinsa, pentru ca a plecat in vacanta cu un avion privat. A fost criticata fara menajamente in presa din Marea Britanie si numita chiar „ipocrita”. Cei de la Daily Mail au obtinut accesul intr-un aparat de zbor identic cu cel folosit de Meghan si Harry, pe timpul calatoriei in vacanta.

Interiorul avionului lui Meghan Markle!

Interiorul avionului lui Meghan Markle

Imaginile confirma faptul ca ducesa are ca intotdeauna pretentii foarte ridicate, dar si ca Printul Harry nu se sfiieste sa ii indeplineasca orice moft. Totodata, multi i-au acuzat de ipocrizie pe cei doi regali. Ei promoveaza schimbarea si binele planetei, dar in schimb contribuie la poluare.

Printul Harry si sotia lui au folosit pentru a 4 a oara, in doar 11 zile, un avion privat cu tot luxul care este inclus la bordul acestuia. Aparatul „Cessna 680 Citation Sovereign” poate atinge o viteza de 592 mph si are 12 locuri foarte comode, cu fotolii din piele.

Dispune de monitoare personale si toalete spatioase, in care pasagerii au destul loc sa-si schimbe hainele. Iluminatul interior cu sistem LED poate fi comutat pe un nivel redus, pentru un confort sporit. Pasagerii sunt serviti si cu cele mai fine preparate, regasite in meniu si au toate conditiile pentru o experienta de top, cat sunt la bord.

Imaginile cu interiorul aparatului de zbor au fost publicate dupa ce in weekend Harry si Meghan au fost fotografiati in Nisa. Ei urcau cu fiul lor, Archie, la bordul unui aparat privat, estimat la o valoare de 15 milioane de lire. Cuplul regal a petrecut trei zile in vila lui Elton John.

Ducii de Sussex au ajuns in Franta dupa ce au zburat spre casa, dinspre Ibiza, cu un alt avion privat. Ei au avut parte de o vacanta de sase nopti, ce a inclus si ziua de nastere a ducesei Meghan. Fosta actrita a implinit 38 de ani, la inceputul lunii august.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 28 aug. 2019, 08:36 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă