O mamă și-a pozat băiețelul pe bicicletă, dar când s-a uitat mai atent la fotografie a încremenit de spaimă

Publicat: 04 dec. 2023, 17:31 Autor: Alina Nistor News
O mamă și-a pozat băiețelul pe bicicletă, dar când s-a uitat mai atent la fotografie a încremenit de spaimă

O mamă și-a pozat băiețelul pe bicicletă, dar când s-a uitat mai atent la fotografii a încremenit de spaimă. Iată ce descoperire șocantă a făcut femeia.

Era o după amiază de duminică și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Louise Lenton, o femeie din Marea Britanie, a decis să iasă la o plimbare cu fiul său în vârstă de 5 ani pentru că vremea era perfectă. Micuțul era cu bicicleta primită în dar și reușise pentru prima oară să învețe să meargă pe ea.

Mândră de reușita fiului ei, femeia a scos imediat telefonul și a imortalizat momentul. Fericită din cale-afară, Louise a început să selecteze pozle pentru a le publica pe rețelele de socializare. Însă, atunci când a analizat mai atent fotografiile făcute, Louise avea să facă o descoperire șocantă. Era să cadă din picioare când a văzut imaginile!

Ce se afla la geamul clădirii

La geamul clădirii din fața copilului ei, femeia a observat o siluetă bizară, asemenea unei fantome. Louise a tras o sperietură zdravănă. La geamul unui conac se afla o femeie îmbrăcată cu haine de epocă, în stil victorian.

”Eu și cu partenerul meu ne-am separat, el a ales să plimbe câinii, iar eu am decis să ies la plimbare cu băiatul nostru, care exersa mersul pe bicicletă într-o parcare. Îi place să meargă acolo fiindcă asfaptul e drept. Îl filmam și îi făceam poze. Abia când am ajuns acasă am observat că la geamul unui conac se afla sileuta unei femei cu haine de epocă.

Nu mi-a venit să cred și partenerul meu n-a putut să găsească o explicație. Nu știm ce este. Atunci când filmam și făceam pozele nu am observat acest detaliu. Abia după ce am folosit efectul zoom am putut observa silueta. Arată ca o doamnă cu coc, cu mânecuțe albe la mânceci. În mod sigur nu este un paznic. Ținuta femeii este în stil victorian. Chiar mi-ar plăcea să știu despre ce este vorba și ce s-a întâmplat”, a dezvăluit Louise Lenton, potrivit mirror.co.uk.

Imaginile s-au viralizat rapid și au făcut înconjurul internetului și s-a creat un val de controverse. În timp ce unii au crezut cu tărie că este vorba despre un fenomen paranormal, alții au fost sceptici la imaginile dezvăluite de Louise.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 04 dec. 2023, 17:31 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă