Statea linistita la o masa din bar cand a simtit ceva straniu si a inghetat de spaima. Femeia a crezut ca nu vede bine, iar in cateva clipe… VIDEO

Publicat: 05 apr. 2018, 16:02 Autor: madalina m. Viral

Femeia din Marea Britanie a observat un incident straniu in barul pe care il conduce.

In cateva secunde aceasta a simtit cum ingheata de spaima, asa ca a pus repede mana pe telefon si a inceput sa filmeze totul, pentru ca altfel nu ar fi crezut-o nimeni atunci cand ar fi povestit episodul straniu.

Momentele care au rezultat cu ajutorul camerei de luat vederi a telefonului sau par desprinse dintr-un film de groaza si au fost publicate pe retelele sociale, spre spaima internautilor care au marturisit ca niciodata n-au mai vazut asa ceva.

Statea linistita la o masa din bar cand a simtit ceva straniu si a inghetat de spaima

Gail Roberts conduce un bar pe nume „The Kings Mill”, din Wrexham, in nordul Tarii Galilor. Pentru ca se pregatea de inchidere, femeia a profitat de clipele de liniste, asa ca s-a asezat la o masa, dar la scurt timp a inghetat de spaima.

Aceasta a povestit ulterior ca episodul straniu care s-a petrecut in barul ei a reusit sa o bage in sperieti. In cateva secunde, ea a observat ceva neobisnuit, foarte aproape de podeaua localului.

Cand s-a uitat mai atent a putut vedea un balon de culoare albastra care circula prin incapere. Insa, fara ca nimeni sa fie aproape de jucarie sau sa o miste in vreun fel. Cu adevarat straniu a fost si felul in care se misca acel balon, de parca cineva s-ar fi jucat cu el si ar fi fost „mutat” de o mana invizibila.

Ingrozita de situatie, femeia de 42 de ani a inceput sa filmeze episodul straniu care se derula in fata ochilor sai. Totusi, ea a reusit sa filmeze incidentul supranatural si a urmarit acel balon prin intregul bar, pe masura ce decoratiunea se misca tot mai mult.

Desi nu isi poate explica cum ceva atat de straniu a fost posiblil, Gail Roberts e convinsa ca barul ei e bantuit, dar si ca ocazional isi face aparitia fantoma unui copil. In plus, cativa clienti i-au confirmat faptul ca au sesizat in trecut aparitia misterioasa.

Un barbat i-a povestit un episod la fel de straniu, iar atunci cand statea si el la o masa ar fi simtit cum ceva il apuca de un picior si incepe sa il traga. Acesta a descris totul ca si cand ar fi fost vorba de mana unui copil.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 05 apr. 2018, 16:02 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă