Si-a dus fiul in excursie la un castel medieval, dar abia acasa s-a uitat mai bine la cateva poze! E infiorator ce ii pandea de la distanta

Publicat: 24 ian. 2018, 20:14 Autor: madalina m. News 3

Jon Wickes a decis sa petreaca mai mult timp cu fiul sau, asa ca l-a dus pe acesta intr-o excursie la un castel medieval.

Cei doi au mers in vizita la castelul Eynsford, din regiunea Kent, in Marea Britanie, iar escapada nu e una pe care o vor uita prea curand. Asta deoarece abia cand au ajuns acasa, cei doi s-au uitat cu atentie peste cateva fotografii realizate atunci cand au fost plecati.

Jon Wickes, in varsta de 50 de ani, a vrut sa isi ajute fiul de 12 ani, pe nume Harry, sa isi faca un proiect pe care baiatul il primise la scoala. Tocmai de aceea i s-a parut o idee foarte buna sa il duca la un castel cu mare incarcatura istorica.

Si-a dus fiul in excursie la un castel medieval

Atunci cand au ajuns acasa si s-au uitat mai bine pe acele fotografii, tatal si fiul din Marea Britanie au realizat ca nu erau singurii vizitatori de pe suprafata acelui castel.

Asta deoarece in imagini se poate vedea cum cineva ii pandeste de la distanta pe Jon Wickes si pe fiul sau. Barbatul a observat o silueta neagra si e absolut convins ca a luat parte la o aparitie misterioasa.

Mai mult, acesta e convins ca in pozele lui apare o fantoma si sustine ca spiritul ar fi cel al unui calugar. Potrivit unei legende locale, fantoma ar fi cea a lui William de Eynsford, cel care in 1130 s-a retras la acel castel care ii apartinea arhiepiscopului de Canterbury pentru a se calugari.

Si-a dus fiul in excursie la un castel medieval

„Am fost foarte suprins cand am vazut acea poza pentru prima oara. Mi-am dus fiul la acel castel pentru ca el avea o tema la istorie. Am mers doar sa facem cateva poze, fiindca isi dorea sa stie mai multe, voia sa afle cum fusese acel castel din Kent construit.

Am privit de sute de ori imaginea ca sa imi dau seama ce explicatie ar putea avea. M-am documentat putin si am aflat ca ar putea fi un calugar, acesta a mai fost vazut in zona si in trecut.

Cand i-am aratat fiului meu poza el doar a ras, pentru ca eram amandoi absolut siguri ca silueta aceea nu era acolo cand realizasem fotografia”, a povestit Jon Wickes.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 24 ian. 2018, 20:14 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă