Acesta e restaurantul in care oamenii nu mai vor sa intre. Noapte de noapte se intampla ceva ingrozitor, iar peretii ascund un secret teribil

Publicat: 24 oct. 2017, 17:13 Autor: madalina m. News 3

Toata lumea a inceput sa evite un restaurant din oraselul Ventura, in California, Statele Unite ale Americii. Chiar si clientii mai vechi ai localului spun ca sunt speriati si nu isi doresc sa mai calce pragul respectivului loc care pare sa fi existat dintotdeauna.

Motivul e unul care le-a dat tuturor fiori pe sira spinarii, iar noapte de noapte, cand acel restaurant e inchis, iar in interior nu mai e absolut nimeni, se petrec incidente bizare.

Patronul localului ce poarta denumirea de „The Croonies Bar” a observat totul cu ajutorul camerelor de luat vederi, instalate in incinta restaurantului pentru a evita eventualele atacuri ale hotilor.

Acesta e restaurantul in care oamenii nu mai vor sa intre de frica

Doar ca momentele stranii nu par sa fie produse de catre nimeni, iar clientii localului spun ca sunt speriati, dupa ce au auzit ultimele vesti. Pe inregistrari, in fiecare noapte pare sa isi faca aparitia o fantoma, care recent a inceput sa le dea de furca tuturor.

Imaginile desprinse parca din filmele de groaza au ajuns rapid pe pagina de Facebook a restaurantului. Toata lumea a putut vedea cum din senin, mai multe scaune asezate pe mese incep sa zboare peste tot.

In plus, David Foldes, cel care detine restaurantul, a insistat ca imaginile sunt veridice si e disperat pentru ca nu stie cum sa actioneze in acest caz sau cum sa convinga fantoma sa nu mai bantuie localul.

Acesta e restaurantul in care oamenii nu mai vor sa intre de frica

Patronul localului a mai dezvaluit si un secret in ceea ce priveste restaurantul pe care a ajuns sa il conduca, in care se petrec lucruri stranii in fiecare noapte. El a marturisit ca pe pereti sunt expuse fotografii ai fostilor patroni, dar si portrete ale clientilor „de onoare”.

Doar ca oamenii din poze au murit de ceva timp, iar barbatul din California se teme ca unul dintre acestia ar putea fi fantoma care ii strica afacerea.

„E destul de infricosator ce se intampla. Foarte multe persoane au trecut pe aici, poate ca e un loc bantuit. Cred ca avem foarte multe spirite ratacite”, a marturisit Dave Foldes, potrivit mirror.co.uk.

 

Publicat: 24 oct. 2017, 17:13 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă