Au iesit din padure urland de spaima! Oamenii au povestit ca nu si-au imaginat vreodata ca li se va intampla asa ceva

Publicat: 09 oct. 2017, 19:15 Autor: madalina m. Life

Au iesit din padure urland de spaima! Ce li s-a intamplat mai multor persoane care au decis sa se aventureze intr-o padure, iti va da fiori pe sira spinarii. Oamenii au povestit ca niciodata nu s-au asteptat sa pateasca asa ceva, dar si ca nu au bagat deloc in seama o serie de superstitii si avertismente.

Locul in care s-au petrecut de-a lungul timpului multe fenomene paranormale e situat in inima Ardealului. In mod cert, padurea Hoia-Baciu a ajuns sa fie considerata un loc foarte straniu, presarat cu elemente desprinse din supranatural.

Considerata o padure blestemata de catre localnici, cei care au reusit sa scape de acolo au marturisit ca au trait o experienta ce nu poate fi descrisa. Recent a fost inclusa intr-un top al celor mai bantuite paduri de pe planeta, alaturi de celebra Padure Neagra din Germania.

Au iesit din padure urland de spaima!

Au iesit din padure urland de spaimaCei care au iesit din padure au facut-o de cele mai multe ori urland de spaima. Padurea Hoia-Baciu a devenit celebra in anul 1968, atunci cand un tehnician militar pe nume Emil Barnea a observat un OZN pe cer si imediat l-a si fotografiat.

Imaginile au ajuns cat se poate de cunoscute si au fost catalogate ca fiind reale de catre specialisiti. Pe atunci, barbatul a ignorat avertismentele satenilor si a decis sa petreaca un weekend in padure cu iubita sa si alti cativa prieteni.

Mai mult, alte persoane care s-au aventurat in aceasta padure au povestit ca au inceput imediat sa se simta foarte rau. Au inceput sa acuze stari de greata, dureri mari de cap, dar si o frica inexplicabila care li se instala, odata ce treceau de primele randuri de copaci.

Au iesit din padure urland de spaima!

Au iesit din padure urland de spaima

Tot aceasta padure mai e considerata de catre specialisti si un „al doilea triunghi al Bermudelor”. Asta deoarece pare sa fie un soi de portal catre o alta lume.

Oamenii au mai marturisit ca au vazut diverse forme geometrice pe cer, umbre ciudate, chipuri umane, dar si ca au auzit voci care nu vorbeau vreo limba care sa para „de pe Pamant”.

Inca din perioada comunista, padurea Hoia-Baciu a devenit un punct de atractie pentru specialistii in paranormal, veniti din toate colturile lumii. Mai multor familii li s-a intamplat sa nu apara singure in fotografii in momentul in care isi developau pozele cand ajugeau acasa.
De multe ori erau alaturi de ei oameni decedati sau figuri translucente, care pur si simplu levitau in apropiere.

Au iesit din padure urland de spaima!Au iesit din padure urland de spaima

O alta padure in care s-au intamplat fenomene similare se afla in Marea Britanie. Padurea Dering Woods mai supranumita si „Padurea urletelor”. Multi dintre cei care s-au incumetat sa o viziteze au povestit ca au auzit sunete desprinse din filmele horror.

De cele mai multe ori, fenomenele se petrec in zilele cu ceata. Au putut fi auzite deseori si sunete de pasi, dar si soapte. Vizitatorii marturisesc ca nu rezista sa stea o noapte intreaga cu cortul acolo.

Cand tipetele devin insuportabile, oamenii o rup la fuga si isi abandoneaza tot ce au la ei. Localnicii sunt de parere ca in padure bantuie spiritul unui barbat care a fost ucis in secolul 18 de catre localnici, iar acum cauta sa se razbune.

Altii cred ca ar fi vorba de fantomele a 20 de persoane care au fost masacrate in 1948 si ale caror trupuri au fost gasite in dimineata de 1 noiembrie. Cei care isi gasesc sfarsitul in padurea Dering Woods de obicei sufera o moarte ce nu pot fi explicata de medici.

(sursa: www.cntraveler.com)

Publicat: 09 oct. 2017, 19:15 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă