Ce petrecere deosebită îi face Flick fetiței sale la 1 an. Eva Maria, aniversare ca în povești: „Această zi este foarte importantă pentru noi”

Publicat: 17 iun. 2023, 20:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pe 23 iunie 2022 venea pe lume primul copil al lui Flick și al soției sale, Denisa, o fetiță. Eva Maria le-a adus multă bucurie timp de un an de zile părinților săi, așa că acum se pregătește de aniversare. Pentru că este lumina ochilor părinților ei, cu ocazia primului său an de viață, Eva Maria se va bucura de o petrecere minunată pe care mama și tatăl ei au pregătit-o în cel mai mic detaliu. Va fi, cu siguranță, un alt moment emoționant în familia Filcea.

Cei doi părinți au decis ca marele eveniment  și prima aniversare a fetiței lor să aibă loc într-o locație spectaculoasă, în pădure, pe malul lacului Snagov.

Invitații se vor îmbrăca în roz iar meniul este variat

Dacă Denisa și-a dorit ca în meniu să se regăsească preparate vegetariene și cele care au la bază fructe de mare, Flick a mers pe preparatele la grătar, totul sub supravegherea profesioniștilor.

Petrecerea de un an a micuței Eva va avea ca temă: Baby Animals, dress code: roz, iar invitații vor avea parte de un candy bar spectaculos, în concordanță cu tematică aleasă de cei doi părinți.

La prima aniversare, părinții i-au pregătit un cadou special copilei lor: un diamant spectaculos pe care, atunci când va crește mare, îl va putea pune în valoare într-o bijuterie, așa cum va dori Eva.

Ce petrecere deosebită îi face Flick fetiței sale la 1 an

“A  fost un an de-a dreptul fascinant și acesta este cu siguranță doar începutul. Ne bucurăm din plin de fiecare secundă, am ales să ne dedicăm total acestei perioade magice și să o creștem pe Eva Maria fără bonă sau fără alt gen de ajutor. Suntem doar noi trei mereu și această a fost cu siguranță cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Trăim clipe magice împreună, ceea ce formează o legătură foarte importantă între noi trei.

De abia așteptăm petrecerea, locul pe care l-am ales pentru a petrece această zi foarte importantă pentru noi pare desprins dintr-o poveste, la fel că viața pe care o trăim”, spune Denisa.

„O creștem pe Eva Maria fără bonă…”

Flick are și el mari emoții. “Sunt extrem de emoționat, la fel cum sunt pentru fiecare lucru nou pe care Eva îl face alături de noi. A fost un prim an minunat și cu siguranță îl vom încheia minunat. Am ales locul perfect pentru a crea o super amintire.

Azi, la fel ca și-altădată,

Facem lucruri ce ne plac.

Face un an a noastră fată

Și-o sărbătorim pe lac”, a declarat Domnul Rimă.

Publicat: 17 iun. 2023, 20:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă