Lui Flick ”Domnul Rimă” nu-i merge deloc rău după ”divorțul” de Radio Zu! Și-a făcut fenta într-o mașina de 100.000 de euro

Publicat: 26 Jan. 2022, 11:43 Vedete

”Omul cu rimele” a uimit pe toată lumea când a anunțat că renunță la colaborarea cu Radio Zu. S-a întâmplat după ce s-a căsătorit cu o bihoreancă superbă. Iată că între timp viața lui a devenit extrem de frumoasă și prosperă, iar Flick se afișează cu o mașină care valorează, în medie, 100.000 de euro!

După ce au mâncat în oraș, la restaurant, Flick și soția lui, Denisa, au făcut un mic popas la benzinărie. Și nu doar pentru a alimenta. Cei doi au intrat și pentru mici cumpărături, apoi au revenit. Flick avea să tragă mașina, un BMW X6, în spălătorie. Acolo a ”săpunit-o” bine, după care a ieșit cu ea ca nou-nouță.

Și a tras-o, apoi, la pompă. Unde imediat s-a făcut plinul. Odată rezolvată problema, Flick și soția lui au urcat în mașină și, nu după mult timp, aveau să ajungă acasă.

Flick a plecat de la Radio Zu la doar câteva luni după ce s-a căsătorit, iar „gurile rele” au dat vina pe Denisa pentru această decizie. „Domnul Rimă” avea să dezvăluie ce a stat în spatele hotărârii sale, dar și ce rol a avut partenera lui de viață. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick

Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

De asemenea Denisa este și o femeie cu o carieră profesională împlinită. Aceasta conduce la vârsta de 25 de ani propria afacere, o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Denisa stă departe de familia sa, iar cei doi părinți își iau liber atunci când ea se întoarce la locul natal. „Suferim când nu o aveam lângă noi, dar în același timp suntem foarte fericiți că ea este fericită. Pentru noi asta contează, ca ea să fie foarte fericită„, spune mama Denisei.

Flick și Denisa au făcut nunta în mare secret, în Grecia, într-un cadru de poveste din Creta. Cei doi s-au cununat și în fața lui Dumnezeu și a câtorva apropiați care îi iubesc. Asta s-a întâmplat în Oradea, orașul în care a crescut Denisa.

Publicat: 26 Jan. 2022, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă