Soția lui Flick, implicată într-un mega-scandal pe internet! Denisa este acuzată că dă țepe

Publicat: 13 dec. 2021, 12:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Popularitatea Denisei Filcea, soția lui Flick, a explodat pe internet în ultima perioadă. Motiv pentru care i s-au înmulțit și colaborările pentru publicitate. Ea nu a avut doar de câștigat, iar în urma unei campanii a primit acuzații grave! 

este cunoscut faptul că firmele care vor să-și facă reclamă apelează la ajutorul influencerilor. Printr-un contract de colaborare, aceștia își iau angajamentul să recomande serviciile respective urmăritorilor lor. Așa s-a întâmplat și în cazul Denisei Filcea.

Pe celebra adresă de email [email protected] au sosit mesaje în care soția lui Flick e acuzată că dă „țepe” în mediul online. Problema ar fi pornit de la faptul că Denisa Filcea a recomandat serviciile unei pagini de Instagram care promitea consultanță în ceea ce privește investițiile. Oamenii au luat de bune recomandările. Însă, ulterior, pagina respectivă s-ar fi închis, iar ei ar fi rămas cu banii pierduți. Mai multe detalii, cât și reacția vedetei, le puteți citi pe CANCAN.RO.

Denisa Filcea a câștigat trofeul Miss Planet

Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Planet 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

De asemenea Denisa este și o femeie cu o carieră profesională împlinită. Aceasta conduce la vârsta de 25 de ani propria afacere, o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Denisa stă departe de familia sa, iar cei doi părinți își iau liber atunci când ea se întoarce la locul natal. „Suferim când nu o aveam lângă noi, dar în același timp suntem foarte fericiți că ea este fericită. Pentru noi asta contează, ca ea să fie foarte fericită„, spune mama Denisei.

Flick și Denisa au făcut nunta în mare secret, în Grecia, într-un cadru de poveste din Creta. Cei doi s-au cununat și în fața lui Dumnezeu și a câtorva apropiați care îi iubesc. Asta s-a întâmplat în Oradea, orașul în care a crescut Denisa.

Publicat: 13 dec. 2021, 12:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă