Decizia luată de Flick și Denisa Hodișan! ”Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu…”

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:51 Vedete

Este fericire mare în familia lui Flick și a Denisei Hodișan! Cei doi sunt pregătiți să meargă în fața altarului. Cei doi s-au căsătorit în Creta, în secret, iar acum sunt pregătiți să facă și cununia religioasă în România.

Marele anunț a fost făcut chiar pe rețelele de socializare de către Denisa Hodișan, proaspăta soție a lui Flick. ”Domnul Rimă” și ”Miss Planet” sunt pregătiți să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, arată Cancan.

”Psihologii susțin că fetele cărora le plac unicornii sunt “în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare “iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu “cauți” (aștepți) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl “găsești”. Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Nu pot să vă spun mai multe, dar vă promit că după eveniment am să vă povestesc toate detaliile. Sunt super nerăbdătoare și entuziasmată ❤️”, este mesajul scris de soția lui Flick, Denisa Hodișan, pe Instagram.

Imediat ce Denisa Hodișan a anunțat că ea și Flick au decis să facă și cununia religioasă, soțul a răspuns: ”🤍💍”.

Cum a început relația cu noua parteneră, Denisa Hodișan

“Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă