Denisa Hodișan și Flick, căsnicie la distanță? Ce a transmis frumoasa brunetă pe rețelele de socializare

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:31 Vedete

Denisa Hodișan poate câștiga fără doar și poate titulatura de cea mai romantică soție din lume. Frumoasa brunetă este îndrăgostită lulea de partenerul său, iar dovadă stau mesajele de iubire pe care aceasta i le transmite lui Flick pe rețelele de socializare.

Cei doi îndrăgostiți au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care au anunțat că se căsătoresc. Deși mulți credeau că Flick este un burlac convins care va ajunge cu greu în fața altarului, iată că după numai câteva luni alături de frumoasa Denisa, a hotărât să o ceară în căsătorie.

Alegerea, putem spune, este una foarte bună, mai ales că alea inimii sale, îl răsfață ori de câte ori are ocazia, chiar și în fața întregi lumi.

Însă, chiar dacă dragostea este mare, se pare totuși că pe cei doi îi desparte ceva… Cum ea este o femeie de afaceri din Oradea, iar el un om de radio și televiziune din București, singurul obstacol din calea fericirii lor, în acest moment este distanța.

Denisa Hodișan, declarație de dragoste pentru Flick

Cei doi nu s-au decis încă unde vor locui împreună, dar până atunci cei doi își împart timpul în așa fel încât Denisa să vină cât mai des în Capitală, apoi după ce programul lui Flick îi permite să se întoarcă împreună la Oradea.

Până atunci însă, cei doi își alină dorul cu mesaje siropoase în mediul online: ”Flick a plecat la București, acum o oră, și mie deja îmi este dor de el și îmi lipsește”, a spus Denisa Hodișan pe Instagram. Imediat a venit și răspunsul soțului său care i-a transmis că o sărută.

Cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan

“Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

 

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă