Roxana Ionescu, mireasa lui Tinu Vidaicu! S-au căsătorit religios!

Publicat: 13 iun. 2021, 14:01 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fericire mare în familia Roxanei Ionescu și a lui Tinu Vidaicu!

Cei doi s-au căsătorit religios ieri, 12 iunie, și sunt în culmea fericirii. Prietenii și familia le-au fost alături în cea mai importantă zi din viaț lor. Ceremonia religioasă a avut loc la mai bine de un an de la cununia civilă. Evenimentul a avut loc în orașul mirelui, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Anul trecut în luna martie, Roxana Ionescu și iubitul ei, omul de afaceri Tinu Vidaicu au făcut cununia civilă, după 6 ani de relație. S-au mutat apoi în casă nouă și au avut parte de mai multe schimbări însă din cauza pandemiei au fost probabil nevoiți să amâne nuntA. Și dacă tot s-au ridicat restricțiile acum, iată că nimic nu le-a mai stat în cale pentru a putea merge și la biserică și a se cununa religios în fațA lui Dumnezeu.  Obișnuită să prezinte rochii și să urce pe podium îmbracă în mireasă, acum totul s-a întâmplat “pe bune” pentru Roxana Ionescu și în viața reală.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit azi! Te iubesc, soțul meu!”, a scris Roxana Ionescu, pe Instagram, acolo unde a și postat fotografii de la frumoasa ceremonie. Roxana Ionescu a fost o mireasă elegantă și sexy în același timp, pentru că a optat  să poarte o rochie accesorizată cu pene și crăpătură adâncă pe piciorul stâng fiind emoționată până la lacrimi la ceremonia din biserică.

A pierdut o sarcină în 2019

Fosta Mamă Natură a trecut prin clipe grele în anul 2019 atunci când urma să devină mamă și a pierdut sarcina, însărcinată fiind în 6 luni. Atunci, Tinu Vidaicu a explicat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu sarcina Roxanei.

„Anul ăsta nu va mai exist niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a povestit omul de afaceri din Timișoara la vremea respectivă.

 

Publicat: 13 iun. 2021, 14:01 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă