Fericire mare! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret

Publicat: 16 mai 2021, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fericire mai mare nu există! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în urmă cu o zi, în secret, în prima zi de relaxare din România. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul pregătirilor. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură și nașterea bebelușului!

Ieri a fost o zi strălucitoare pentru prezentatorul de la ”Neatza„, Dani Oțil, și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Însă, până la ceremonie, aceștia au făcut multe pregătiri. Cei doi s-au îmbrăcat foarte elegant, Gabriela alegând să poarte o salopeta vaporoasă în timp ce se îndrepta spre restaurantul iubitului ei. Pe de altă parte, prezentatorul TV a ales să îmbrace o cămașă albă și o pereche de pantaloni nude, arată Spynews.

Dar, pentru marele eveniment, Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace o rochie albă, spectaculoasă, dar și o coafură pe măsură și un makeup natural. Ieri, partenera de viață a prezentatorului TV a ales să poarte un ilec din argint în formă de fluture cu pietricele, iar imaginea a fost încărcată și pe rețelele de socializare. Și se pare că Gabriela a ales să schimbe din nou ținuta, căci la ieșirea de la ceremonie, aceasta purta o rochie de culoare roz pal.

Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului. Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut.

Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory în urmă cu câteva ore.

sursă foto: instagram Gabriela Prisăcariu, arhivă CIAO, capturi

Publicat: 16 mai 2021, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă