Dani Oţil, tătic de fetiţă sau de băieţel? Iubita prezentatorului TV a dezvăluit sexul bebeluşului

Publicat: 01 May. 2021, 08:16 Vedete

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să petreacă sărbătorile de anul acesta departe de România. Astfel, cei doi au plecat într-o binemeritată vacanţă în Dubai, acolo unde se bucură de soare şi se relaxează.

Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut.

Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory în urmă cu câteva ore.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre sarcină

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni, însă abia acum a oferit primele declarații despre bebelușul pe care îl poartă în pântece. Blondina a recunoscut că a luat deja în greutate 2 kilograme.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Totodată, blondina a mărturisit faptul că în prima lună s-a confruntat cu problemele specifice graviduțelor, mai exact stările de greață care i-au dat ceva bătăi de cap.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela, pentru Click!

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 01 May. 2021, 08:16 Vedete
Pe aceeași temă