Iubita lui Dani Oţil, fără sutien la TV! Cum a reacţionat celebrul prezentator

Publicat: 28 May. 2020, 14:41 Vedete

Logodnica lui Dani Oţil a apărut fără sutien la TV, în emisiunea pe care carismaticul prezentator o moderează. Reacţia acestuia a fost neaşteptată.

Gabriela Prisacariu a defilat astazi în mai multe ţinute ale unui celebru designer. Frumoasa blondină a purtat câteva rochii din mătase naturală, pictate manual, iar din acest motiv nu a putut purta sutien. Din acest motiv tensiunea celebrului prezentator a crescut cu fiecare pas pe care iubita sa îl făcea în platou.

„Cadre mai largi, cadre mai largi! Ia sa vedem cum se vede din macara! Din macara se vede cel mai bine tinuta asta”, a spus Dani când a realizat că logodnica lui a lăsat foarte mult la vedere.

„Haideti va rog sa punem o muzica mai saltareata, sa treaca mai repede momentul asta”, a insistat prezentatorul de televiziune către colegii lui din regie.

Dani Oţil se căsătoreşte

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Și cu siguranță a primit un răspuns pozitiv, pentru că cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela Prisăcariu, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, scrie Cancan.

Publicat: 28 May. 2020, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă