Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil: ”Sper să mă iubească și actuala lui soție…”

Publicat: 28 Dec. 2020, 11:28 Vedete

Mihaela Rădulescu a oferit câteva declarații sincere despre fostul său partener, Dani Oțil. Relația dintre cei doi a fost una extrem de discutată în spațiul public, însă deși s-au auzit foarte multe lucruri de-a lungul timpului despre foștii parteneri, se pare că adevărul este cu totul altul.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri. După ce s-au despărțit, prezentatorul TV s-a declarat o bună bucată de timp un burlac convins și nu avea nici măcar un gând de căsătorie.  Acum formează un cuplu apreciat, iar frumoasa blondină din viața lui a reușit chiar să îi schimbe percepția despre familie pentru că cei doi sunt pe punctul de a face pasul cel mare în relație.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil

Recent, s-au împlinit 6 ani de când cei doi nu mai formează un cuplu, iar în cadrul unui interviu frumoasa brunetă și-a spus părerea despre viitoarea soție a lui Oțil.

Mihaela Rădulescu a fost mai sinceră ca niciodată și a explicat faptul că își dorește enorm ca toată lumea să înțeleagă cât de mult se bucură pentru ei și pentru ceea ce au reușit să construiască împreună.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

”Am simțit că i-am încurcat puțin viața”

Celebra prezentatoare TV recunoaște că a văzut-o de câteva ori pe rețele de socializare și spune că are o părere foarte bună despre Gabriela. Totodată explică faptul că este mulțumită pentru că Dani și-a găsit în sfârșit liniștea și recunoaște că uneori se simțea vinovată pentru că ”i-a încurcat puțin viața”.

Cu toate acestea după 6 ani de la despărțire, Mihaela are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său iubit și îi dorește toată fericirea din lume.

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus frumoasa vedetă.

 

Sursă foto: Instagram, Arhivă Ciao

Publicat: 28 Dec. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă