Mesajul lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit!

Publicat: 05 dec. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent s-a spus că Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu nu ar mai fi împreună, dar realitatea este cu totul alta. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani, chiar dacă nu sunt tot timpul unul lângă celălalt.

Pe rețelele de socializare, partenerul de viață al Mihaelei Rădulescu a postat o imagine cu frumoasa prezentatoare de la Pro Tv în dreptul căreia a scris un mesaj: „Iubito, mult succes diseară, ştiu că e o zi importantă atât pentru tine, cât şi pentru toată echipa implicată în acest show de televiziune. Sunt mândru de tine ca întotdeauna”.

Evident, Mihaela Rădulescu a răspuns în comentarii cu o inimioară, iar apoi a dat share la postare, scriind ”Mulțumesc, iubirea mea!”, arată Cancan.

Mihaela Rădulescu: ”Haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire”

”Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici. Atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău. Dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel. Deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea. Pentru că e reală și întreagă”, a mai spus vedeta pentru VIVA.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 05 dec. 2020, 13:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă