Ce job a avut Mihaela Rădulescu înainte să intre în televiziune! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Publicat: 19 nov. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este una dintre cele mai respectate vedete din România, are o carieră de succes, o familie frumoasă și întotdeaua spune ceea ce gândește. Dar v-ați întrebat vreodată unde a lucrat Mihaela Rădulescu înainte să intre în lumea mediatică?

Înainte ca Mihaela Rădulescu să ajungă pe micile ecrane, bruneta a avut cu totul un alt job. Vedeta a reușit să câștige simpatia celor din jur înainte să devină atât de cunoscută. Mihaela Rădulescu a lucrat în taximetrie, apoi a fost instructor de fitness. Apoi, a fost secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat, apoi a intrat în lumea mediatică.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită. Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi … my superpower”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA.

Cum reușește Mihaela Rădulescu să se mențină în formă

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată incredibil de bine. Aparițiile sale sunt spectaculoase și își pune mereu trupul în valoare. Dar ce face, de fapt, pentru a avea un trup de invidiat? Vedeta, prezentatoarea de la ”Ferma”, show-ul fenomen de la Pro Tv, a dezvăluit câteva secrete care țin de frumusețe și sănătate.

”Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume”, spune Mihaela Rădulescu.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 19 nov. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă