Mihaela Rădulescu, secrete de vedetă! Cum se menține în formă prezentatoarea TV

Publicat: 09 nov. 2020, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată incredibil de bine. Aparițiile sale sunt spectaculoase și își pune mereu trupul în valoare. Dar ce face, de fapt, pentru a avea un trup de invidiat?

Vedeta, prezentatoarea de la ”Ferma”, show-ul fenomen de la Pro Tv, a dezvăluit câteva secrete care țin de frumusețe și sănătate. Frumoasa prezentatoare mărturisește pentru VIVA că este o persoană disciplinată, echilibrată, care face mult sport și se menține în formă.

”Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume”, spune Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu: ”Cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine”

Pentru Mihaela Rădulescu, alimentația este extrem de importantă, dar și exercițiile fizice pe care le face, pentru a se menține în formă.

”Da, am și eu griji sau probleme, da, am și eu doruri sau dileme, dar am un pozitivism bine antrenat și cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine. Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva. Nu poți să ai fără să dai. Nu poți să fii iubit dacă nu știi cine ești și ce poți. Nu poți fi cel mai bun în meseria ta dacă nu continui să înveți, să te adaptezi. Nu poți să fii fericit dacă îți tot pui la îndoială capacitățile. Nu poți crește un copil fără să-l cunoști cel mai bine. Nu poți avea ce visezi dacă visul e încă pe hârtie, într-un sertar. Cam ăsta-i tot secretul, cred. Sau… adevărurile în care cred eu, de fapt”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 nov. 2020, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă