Mihaela Rădulescu o face praf pe iubita lui George Burcea: ”Viviana nu participă la nimic, toată ziua…”

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:01 Vedete

Mihaela Rădulescu a făcut-o praf pe Viviana Sposub după ce tânăra și iubitul ei au mâncat mâncarea Giuliei, fără să le pese de ceilalți concurenți. Bruneta a recunoscut imediat însă faptul că a greșit când a luat această decizie, însă nemulțumirile prezentatoarei TV nu s-au legat doar de acest aspect.

Fanii emisiunii cunosc deja regulile jocului. De asemenea, este la fel de cunoscut faptul că mâncarea concurenților este destul de puțină, iar aceștia trebuie să o împartă în așa fel încît, toată lumea să poată să se hrănească.

Astfel, gestul pe care Viviana l-a făcut a fost aspru criticat de Mihaela Rădulescu, care nu a ținut cont de nimeni și nimic și a criticat-o pe concurentă de față cu ceilalți colegi ai săi.

“Viviana a mâncat uite așa o farfurie (n.r.: arată că a fost una cu vârf) cu brânza giulie și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, nimeni problema că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a declarat Mihaela în timp ce se afla în capul mesei principale din fermă.

“Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea”, a explicat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial.

La un moment dat, în mijlocul discuției aprinse cu Mihaela Rădulescu, bruneta a întrebat-o: “Iar eu sunt un om rău?”.

Prezentatoarea i-a explicat imediat unde a greșit ea și iubitul său, actorul George Burcea: “Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și La Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncarea e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”.

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă