Viviana Sposub, dezvăluiri despre accidentul care i-a schimbat viața. ”Eram plină de răni”

Publicat: 19 aug. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Viviana Sposub, dezvăluiri despre accidentul care i-a schimbat viața. Vedeta a povestit că a fost la un pas de moarte după ce, în timpul adolescenței, s-a răsturnat cu ATV-ul. 

Iubita lui George Burcea trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Lucrurile s-au aranjat perfect pentru ea, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre accidentul care i-a schimbat viața

Viața ei nu a fost însă mereu așa, iar un episod traumatizant pe care Viviana Sposub nu-l va uita niciodată, este din timpul adolescenței. Chiar după ce a împlinit 18 ani, ea a plecat la munte cu un grup de prieteni. Acolo a avut un accident cu un ATV, și doar o minune a făcut ca ea să scape cu viață.

A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.

După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări”, a povestit Viviana Sposub pentru revista VIVA.

Până atunci, ea visa să devină o cântăreață faimoasă. Accidentul a făcut-o, însă, să se reorienteze și să aleagă altceva.

Viviana Sposub, declarații despre sarcină

Viviana Sposub este iubita lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și relația lor a evoluat rapid, pentru că deja locuiesc împreună și au planuri mari de viitor.

Ea își dorește serios să devină mamă și este posibil ca acest vis să i se fi îndeplinit. Celebra prezentatoare TV a vorbit de mai multe ori despre acest aspect, mărturisind că încă de la 22 de ani și-ar fi dorit să aibă primul copil, dar nu a fost să fie.

Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu siguranță îmi doresc copii cât mai repede.

Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci. Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit’, mărturisea vedeta.

 

Publicat: 19 aug. 2021, 11:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă