Andreea Bălan şi George Burcea au îngropat securea războiului! Ce decizie au luat după mulţi ani de scandaluri: „Așa am stabilit”

Publicat: 01 mai 2024, 11:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului. După ani de zile în care au făcut acuzaţii dure unul la adresa celuilalt, recent, au decis de comun acord să lase trecutul în spate. Vedeta de la Antena 1 a făcut declaraţii pe tema acestui subiect în cadrul unui interviu. Iată ce a dezvăluit.

Andreea Bălan şi George Burcea au fost împreună câţiva ani. Au trecut prin multe momente grele, dar şi fericite, iar din iubirea lor s-au născut două fetiţe superbe.

Din nefericire, separarea lor nu s-a produs pe cale amiabilă, ba chiar mulţi nu credeau vreodată că cei doi vor ajunge să se înţeleagă. Timpul a demonstrat însă că nu a fost aşa. Iată că după ani de zile de scandaluri și numeroase procese deschise, cei doi au reuşit să ajungă la un numitor comun. Concluzia a fost că cel mai bine ar fi să oprescă toate atacurile şi să se concentreze pe creşterea fiicelor lor.

„Am încheiat procesele. Totul e ok. Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

Andreea Bălan, fericită cu noua ei viaţă

De asemenea, Andreea Bălan a ţinut să spună că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei alături de Victor Cornea. Tenismenul o susţine necondiţionat în carieră, motiv pentru care a reuşit să facă multe dintre proiectele pe care şi le-a propus în trecut.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers.

A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai spus Andreea Bălan.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 mai 2024, 11:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×