Viviana Sposub, declarații neașteptate despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. Ce l-a sfătuit bruneta pe iubitul său

Publicat: 16 Dec. 2020, 15:02 Vedete

Viviana Sposub este de partea Andreei Bălan în ceea ce privește divorțul dintre ea și actorul George Burcea. Mai mult decât atât, bruneta l-a sfătuit să accepte condițiile artistei ca totul să se termine cu bine.

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț. Potrivit wowbiz.ro, separarea a început în mod oficial pe 1 octombrie 2020, atunci când a avut loc și prima înfățișare. Procesul se judecă pe fond, iar obiectul acestuia este ”divorț cu minori”.

Ce l-a sfătuit Viviana Sposub pe iubitul său

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea i-a dat partenerului său câteva sfaturi cu privire la divorțul de Andreea Bălan. Bruneta i-ar fi sugerat actorului să nu lungească prea mult procesul și mai mult decât atât l-a însemnat să accepte condițiile fostei soții pentru ca totul să se termine cu bine.

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

Desigur, Viviana are interesul său, nu i-a spus degeaba aceste lucruri partenerului său, cel mai probabil bruneta îl vrea cât se poate de repede liber pe Burcea pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște alături de acesta.

”Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a mai spus sursa respectivă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Dec. 2020, 15:02 Vedete
Pe aceeași temă