Andreea Bălan, dezvăluiri sincere despre copilăria sa. Ce făcea artista atunci când credea că nu o vede nimeni

Publicat: 11 May. 2021, 09:47 Vedete

Andreea Bălan a vorbit în cadrul unui interviu recent despre copilăria sa. Celebra artistă a povestit cum reuşea să îşi păcălească bunica atunci când voia să mearga la discotecă cu alţi copii.

Până la vârsta de 13 ani, atunci când a început să cânte alături de Andreea Antonescu, frumoasa blondină a avut o copilărie frumoasă, la fel ca toţi prietenii săi. Artista şi-a adus aminte de perioadele în care stătea la bunicii săi, dar totodată vedeta a povestit şi cum reuşea să se furişeze afara din casă pentru a se întâlni cu prietenii săi.

„Eram vara la bunici și dormem cu bunica în pat, nu mă lăsa la discotecă, dar așteptam să adoarmă și când auzeam că începe să sforăie un pic așa, deschideam geamul și ieșeam pe geam. Reușeam să ajung până la poartă câteodată, că mai scotea așa capul pe geam și îmi zicea să vin înapoi. Câteodată ajungeam și până la discotecă și venea după mine. La 12 ani toți copiii mergeam la discotecă. După aceea, la 13 ani am început cu Andre. Am ajuns mai greu la țară, am început turneele, spectacolele, dar îmi place că bunica ține minte, are o memorie extraodinară la 88 de ani”, a povestit Andreea Bălan la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ce spune Andreea Bălan despre divorţul de tatăl fetiţelor sale

Andreea bălan pare că nu are noroc în dragoste. Dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers întotdeauna bine, nu ar putea spune același lucru și despre viața sa sentimentală.

Celebra artistă a vorbit despre divorțul de George Burcea și a recunoscut faptul că a suferit enorm după ce s-a despărșit de acesta.

”Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci.

Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 09:47 Vedete
Pe aceeași temă