Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat de noua relație a lui George Burcea: ”Pentru mine este…”

Publicat: 12 Oct. 2020, 09:01 Vedete

Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Deși în ultimul timp a preferat să nu mai vorbească despre viața sa, recent a oferit câteva declarații cu privire la noua relație a fostului său soț și totodată a explicat cum se înțelege cu acesta.

După mult timp în care a preferat să nu facă declarații în ceea ce privește trecutul său, Andreea Bălan a rupt tăcerea și și-a spus părerea despre faptul că George Burcea și-a găsit alinarea în brațele altei femei.

”Viața merge înainte”

Invitată în platoul Acces Direct, Andreea Bălan a venit însoțită de fetițele ei, Ela și Clara. Vedeta și-a deschis din nou sufletul în fața publicului său și a vorbit despre cum se înțelege acum cu fostul său partener, dar și despre cum vede ea noua relație a acestuia.

Cântăreața susține că nu este deranjată de informațiile care au apărut în presă, ba din contră, faptul că George Burcea și-a refăcut viața este ceva absolut normal, după cum a explicat chiar ea.

„Eu am crescut în fața camerelor și publicul știe practic orice despre mine. E normal să apară aceste lucruri pentru că viața merge înainte. Pentru mine este importantă sănătatea Elei și a Clarei, important este să fie fericite și cred că asta este responsabilitatea oricărei mame”, a declarat Andreea Bălan.

Cât despre relația pe care ea o are acum cu George Burcea, artista explică faptul că ea și fostul său partener își vorbesc doar de dragul fetițelor lor.

Artista a mărturisit că Ela și Clara își petrec o zi din săptămână cu tatăl lor, iar în restul timpului stau cu ea. Totodată, cântăreața a mai explicat că atât ea cât și George își doresc să le țină departe pe fetițe de neînțelegerile dintre ei și fac tot posibilul ca ele să fie fericite.

Ce i-a spus George Burcea actualei sale iubite despre divorțul de Andreea Bălan

Actorul i-a mărturisit prezentatoarei TV de ce s-a încheiat căsnicia sa cu Andreea Bălan, dar și care sunt planurile sale de viitor. Potrivit acestuia, cântăreața a fost cea care i-a subminat în timpul căsniciei încrederea în forțele proprii, spunându-i în permanență că ceea ce face ea în carieră este mult mai important decât ceea ce face el, potrivit știrileprotv.ro

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. 

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Publicat: 12 Oct. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă