Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în weekend! Actorul și-a ieșit din minți

Publicat: 31 oct. 2021, 17:42 Autor: G. M. Vedete

Andreea Bălan și George Burcea, scandal în weekend? Cei doi s-au certat, se pare, zilele acestea, conform unor surse din anturajul lor. Mai mult, acest lucru reiese și din postarea pe care a făcut-o actorul pe un story de pe Instagram.

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Mai exact, pe story-ul lui George Burcea se regăsește un mesaj direct adresat Andreei Bălan, se pare, care se intitluează așa: “Păi ce făcuși bre?”. Reporterii CIAO.RO au aflat ce l-a scos din minți pe actor!

Mesajul lui George Burcea a fost scris lângă o imagine de la o petrecere din iunie de acasă de la Andreea Bălan. Eveniment la care a luat parte și, pe atunci iubitul ei, Tiberiu Argint. Lângă imaginea respectivă, actorul a “atașatși o declarație pe care a dat-o artista în luna aprilie, la scurt timp după separarea de tatăl fetițelor. Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cutițe? Ce legătură are Viviana

Reacția dură a lui George Burcea vine după ce, conform unor surse, artista a luat foc când a văzut pe story-ul Vivianei Sposub, iubita lui Burcea, rulează imagini cu fetițele ei și ale actorului. În weekend, micuțele Ella și Clara au petrecut cu tatăl lor, care le-a dus acasă unde locuiește cu Viviana. Acolo, acestea s-au jucat și s-au distrat probabil cu tatăl lor, și cu Viviana.

Actorul a postat mai multe story-uri cu o parte dintre momentele minunate petrecute cu micuțele, iar Viviana le-a postat și ea pe contul ei de Instagram. Acesta pare fi fost motivul pentru care Andreea Bălan ar fi luat foc și i-ar fi reproșat lui George nu este de acord ca micuțele ei fie postate pe story-ul Vivianei. Discuțiile dintre cei doi au fost extrem de aprinse. Ar fi implicat și avocați de ambele părți, mai ales ei încă nu și-au finalizat procesul de divorț. Desigur, la scurt timp, Viviana a șters toate postările cu fetițele, iar Burcea a răbufnit pe story unde a postat mesajul de mai sus.

Viviana Sposub, dată în judecată?

De altfel, prin mesajul postat de actor, se înțelege Andreea s-ar fi contrazis. Mai exact, după ce aceasta a specificat nu dorește aducă acasă pe niciun iubit, lângă fetițele ei, timp de 4-5 ani, după separarea de George Burcea, ea a făcut fix contrariul. La nici 3 luni distanță, ea l-a adus pe Tiberiu acasă pentru a lua parte la petrecere. Reacția lui Burcea ar fi venit după ce artista l-ar fi anunțat pe actor o va da în judecată pe Viviana!

 

Publicat: 31 oct. 2021, 17:42 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă