Andreea Bălan a făcut o criză de gelozie din cauza lui George Burcea! Totul a plecat de la o poză

Publicat: 09 Sep. 2021, 09:32 Vedete
Andreea Bălan a făcut o criză de gelozie din cauza lui George Burcea! Totul a plecat de la o poză

Andreea Bălan a făcut o criză de gelozie din cauza lui George Burcea. Totul după ce au apărut imagini cu fostul soț și cumnata actuală, Sonia Argint. CANCAN.RO a obținut detalii incendiare despre această întâmplare.

Sâmbătă, 4 septembrie, George Burcea a alergat cinci kilometri la maratonul „Run in Bucharest”. A făcut acest gest pentru strângerea de fonduri pentru persoanele care suferă de boli incurabile în stadii terminale, copii și adulți.

Andreea Bălan a făcut o criză de gelozie

La finalul cursei, fostul soț al Andreei Bălan a fost solicitat pentru un interviu realizat de Sonia Argint și un alt coleg de-ai ei.

George Burcea, alături de cumnata actuală a Andreei Bălan
George Burcea, alături de ”cumnata” actuală a Andreei Bălan

Pe măsură ce interviul curgea, fotografii aflați la maraton s-au ocupat ca pozele în care George Burcea apare alături de Sonia Argint să fie publicate pe paginile de socializare. Abia aici apare elementul-surpriză! La nici jumătate de oră de la publicare, fotografiile au dispărut ca prin minune.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Andreea Bălan: ”Credeam că voi fi soție toată viața”

Au trecut printr-un „război” cei doi, până în momentul în care au reușit să ajungă la un consens. Andreea Bălan a mărturisit că a avut putere în suflet să îl ierte pe George Burcea, tatăl copiilor ei. Chiar dacă despărțirea a fost una cu ”scântei”, mai ales că se aflau ”în etape diferite în viață”, Andreea Bălan a mărturisit că nu regretă absolut nimic, citează Cancan.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan.

Publicat: 09 Sep. 2021, 09:32 Vedete
Pe aceeași temă