Așa se alintă în public! Ce i-a scris Tiberiu Argint iubitei sale, Andreea Bălan, pe internet

Publicat: 31 mai 2021, 11:25 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sunt de mai bine de un an împreună, iar dragostea îi priește! Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai sfiesc și își arată iubirea și în public, și pe rețelele de socializare. Recent, au sărbătorit un an de relație, iar de atunci au început să fie mai ”vizibili„ pe social media.

Aniversarea de un an a relației au făcut-o în Dubai, iar apoi, cântăreața a plecat într-o vacanță în Turcia, în Bodrum, Tiberiu rămânând în România. Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a postat în tot acest timp imagini, ținându-și urmăritorii la curent cu ceea ce face și unde se află. Mai mult decât atât, se pare că Andreea Bălan îl alintă pe iubitul ei mereu, zicându-i „iubirea mea”. Dovada stă în răspunsul la un comentariu pe Instagram!

În dreptul imaginii, Tiberiu Argint i-a scris ”Absolut superbă”, iar artista Andreea Bălan i-a răspuns: „Argint Tiberiu ❤️ Mulțumesc, iubirea mea ❤️ Mi-e dor de tine”.

Captură Instagram Andreea Bălan

De ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

Pentru CANCAN, o sursă din anturajul Andreei Bălan a mărturisit faptul că momentan artista nu vrea să locuiască alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, până când nu se finalizează divorțul cu George Burcea, tatăl celor două fetițe.

”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

sursă foto: arhivă Ciao, rețele de socializare Andreea Bălan 

Publicat: 31 mai 2021, 11:25 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă