Andreea Bălan: ”Mă văd căsătorită”. Artista a spus adevărul despre ceea ce simte cu adevărat

Publicat: 15 mart. 2021, 10:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de aproape zece luni, iar relația celor doi se află pe o traiectorie bună! Chiar dacă mai există dispute între cei doi, ”ca-n orice familie” – cum spun unele persoane, cei doi funcționează împreună.

De aproape un an, frumoasa cântăreața Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu. După ce artista s-a despărțit de actorul George Burcea, alături de care are doi copii, și-a găsit liniștea în brațele arhitectului Tiberiu Argint. În interviul pe care l-a acordat la Antena Stars, cântăreața a mărturisit că nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și… de ce nu?”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Cât despre momentele grele de care a avut parte și oamenii care au făcut-o să sufere, Andreea Bălan a mărturisit că sufletul îi obosește, atunci când oamenii aleg să îi facă rău.

„Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău, când apare o dispută sau o problemă personală, dar îmi spun că și mâine este o zi și las noaptea să treacă și îmi revin. Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

De ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

Pentru CANCAN, o sursă din anturajul Andreei Bălan a mărturisit faptul că momentan artista nu vrea să locuiască alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, până când nu se finalizează divorțul cu George Burcea, tatăl celor două fetițe.

”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 mart. 2021, 10:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă