De ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună: ”Nici nu vrea să audă de așa ceva”

Publicat: 02 Feb. 2021, 15:45 Vedete

Frumoasa artistă Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire alături de Tiberiu Argint, iubitul ei care i-a fost alături în ultima perioadă, după ce ea și George Burcea s-au despărțit. Multe persoane se întreabă de ce nu se mută împreună cei doi, având în vedere faptul că se înțeleg extrem de bine!

Pentru CANCAN, o sursă din anturajul Andreei Bălan a mărturisit faptul că momentan artista nu vrea să locuiască alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, până când nu se finalizează divorțul cu George Burcea, tatăl celor două fetițe.

”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

Andreea Bălan: ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut”

Despre noua ei viață, Andreea Bălan vorbește cu entuziasm și, în același timp, cu rezerve. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan. 

”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus artista.

Sursă foto: instagram Andreea Bălan

Publicat: 02 Feb. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă