Andreea Bălan și Tiberiu Argint au stat nedezlipiți în timpul unei plimbări prin mall. Cei doi îndrăgostiți sunt deja cu gândul la nuntă

Publicat: 27 ian. 2021, 20:54 Autor: ileana.ghinea Vedete

Tiberiu Argint pare să fie, iată, un bărbat pe măsura Andreei Bălan. Ca să-i ții piept artistei, trebuie să ai ceva testosteron în instalații!

Obișnuită să coordoneze tot ce se întâmplă în jurul ei, nu odată s-a spus despre Andreea Bălan că este greu de … „gestionat” ca și femeie. Există, însă, zicala, „orice naș își are nașul” și iată că aceasta i se potrivește blondei de la Andre. Sunt, deja, câteva luni bune de când Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, iar semnele pe care cei doi le dau par să îi ducă direct la altar.

Colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, i-au surprins zilele trecute pe cei doi amorezi în timp ce se plimbau agale printr-un mall bucureștean. Frumușel, de mânuță, cu măscuță, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat o raită printre magazine, mai mult pe galerii decât printre haine. Pare mai degrabă o plimbare romantică pe care, dacă ar fi avut încotro, ar fi înlocuit-o cu o plimbare în parc.

Uitându-ne atent la pozele puse la dispoziție de colegii noștri trebuie să recunoaștem că cei doi sunt din același film, formează un cuplu frumos, care sperăm noi să le aducă împlinirea personală pe care cei doi o așteaptă în egală măsură. Altfel, un fapt clar că Tiberiu este bărbatul în casă s-a consumat în fața aparatului la care se plătește parcarea. Fără ezitare, jumătatea masculină a cuplului a luat frâiele și s-a dus să rezolve situația financiară.

În ciuda faptului că Andreea Bălan nu și-a asumat în mod oficial relația cu Tiberiu Argint, printre apropiați iubirea lor este cunoscută și acceptată. Mai mult decât atât, apropiații celor doi spun că Tiberiu vine des în casa Andreei, așa cum s-a întâmplat chiar și în noaptea de Revelion. Sigur, cele mici ale artistei, Ella și Clara, știu despre domnul Argint că este foarte bun prieten cu mama lor, nu că este noul bărbat din viața ei.

În altă ordine de idei…

Despre noua ei viață, Andreea Bălan vorbește cu entuziasm și, în același timp, cu rezerve. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan. ”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a conchis artista.

Publicat: 27 ian. 2021, 20:54 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă