Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea: ”Am ajuns la concluzia că…”

Publicat: 02 Jun. 2021, 11:36 Vedete

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan a vorbit despre situația în care se află ea și fostul ei partener, George Burcea. Artista a mărturisit că l-a iertat deja pe tatăl copiilor ei.

Au trecut printr-un „război” cei doi, până în momentul în care au reușit să ajungă la un consens. Andreea Bălan a mărturisit că a avut putere în suflet să îl ierte pe George Burcea, tatăl copiilor ei. Chiar dacă despărțirea a fost una cu ”scântei”, mai ales că se aflau ”în etape diferite în viață”, Andreea Bălan a mărturisit că nu regretă absolut nimic, citează Cancan.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan.

De ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

Pentru CANCAN, o sursă din anturajul Andreei Bălan a mărturisit faptul că momentan artista nu vrea să locuiască alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, până când nu se finalizează divorțul cu George Burcea, tatăl celor două fetițe.

”Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 02 Jun. 2021, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă