Andreea Bălan, replică pentru George Burcea? Artista vrea să meargă în instanță: ”Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii”

Publicat: 09 dec. 2020, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan, fosta parteneră de viață a lui George Burcea, este pregătită să meargă în instanță pentru divorț, dar și pentru custodia celor mici.

Perioada aceasta nu a fost foarte bună pentru Andreea Bălan, după ce George Burcea a încălcat legea și a fost cercetat. Cei doi s-au separat, iar acum urmează divorțul. Între timp, cei doi chiar și-au format și alte relații – Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, iar actorul George Burcea cu Viviana Sposub. Cântăreața este hotărâtă să ceară custodie completă, dorind să arate în fața judecătorilor că actorul nu este potrivit pentru a avea grijă de cele două fetițe ale lor.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. (…) are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă”, au declarat surse apropiate Andreei, arată Playtech.

Cum se descurcă Andreea Bălan cu cele două fiice, după ce s-a separat de George Burcea

Recent, cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre cât de greu e rolul de mamă singură, cu doi copii, și cum se descurcă pentru a face față obstacolelor.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a spus Andreea Bălan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 dec. 2020, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă