Andreea Bălan, ghinionistă în dragoste! Câte relații a avut artista de-a lungul timpului

Publicat: 19 Nov. 2020, 11:26 Vedete

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dacă pe plan profesional are parte de un succes răsunător, nu am putea spune același lucru despre viața sentimentală a artistei. De-a lungul timpului a fost implicată în câteva relații care nu au funcționat, una chiar s-a terminat recent printr-un divorț.

La începutul anului acesta, Andreea Bălan și actorul George Burcea au confirmat că s-au separat după doar câteva luni de mariaj. Cei doi și-au găsit repede alinarea în brațele altor persoane, iar acum par extrem de fericiți.

Înainte de a avea o relație cu actorul, Andreea Bălan a format timp de un an un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Această scurtă poveste de dragoste a venit după o mare dezamăgire, mai exact după relația pe care a avut-o timp de 9 ani cu artistul și compozitorul Keo.

Cei doi s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică în vârstă de aproape 3 ani.

Puțini își mai aduc aminte însă că înainte să fie cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005, ba chiar relația era atât de seriosă încât cei doi și-au tatuat câte un inel de logodnă pe degetele inelare. iubirea s-a stins destul de repede, iar motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița.

Cum se descurcă Andreea Bălan cu cele două fiice, după ce s-a separat de George Burcea

Recent, cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre cât de greu e rolul de mamă singură, cu doi copii, și cum se descurcă pentru a face față obstacolelor.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a spus Andreea Bălan, arată Click.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mai declarat frumoasa artistă în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Nov. 2020, 11:26 Vedete
Pe aceeași temă