Andreea Bălan a recunoscut că suferă după despărțirea de George Burcea! Cine o consolează întotdeauna pe celebra artistă

Publicat: 30 Sep. 2020, 10:56 Vedete

Au trecut șapte luni de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. În cadrul unui interviu artista și-a deschis sufletul și a povestit cum a reușit să treacă peste momentele grele. Totodată a recunoscut faptul că încă are momente când plânge, însă cu ajutorul celor mai importante persoane din viața ei, reușește să treacă peste toate.

Andreea Bălan a demonstrat întotdeauna că este o femeie puternică. De-a lungul timpului viașa i-a oferit lecții dureroase, însă întotdeauna a știut cum să o ia de la capăt. Recent, invitată într-o emisiune de televiziune, frumoasa blondină a povestit faptul că are momente când nu e tocmai bine,încă fetele ei sunt cele care o ajută să treacă peste orice!

Andreea Bălan a recunoscut că are momente când plânge!

Fanii Andreeei Bălan au crezut că de când vedeta l-a cunoscut pe George Burcea, viața sa este liniștită, iar cei doi vor îmbătrâni împreună. Vestea divorțului a șocat pe multă lume, dar mai ales războiul care s-a iscat între cei doi.

Ella Maya și Clara Maria locuiesc împreună cu mama lor, iar tot ele sunt cele care îi dau putere Andreei Bălan să treacă peste momentele grele din viața sa, după despărțirea de fostul soț.

Invitată la Observator, vedeta a mărturisit că fetele sunt cele care îi șterg lacrimile atunci când plânge și tot ele îi dau putere să meargă mai departe:”O mamă își ia puterea întotdeuna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Ce spune George Burcea despre despărțirea de Andreea Bălan

George a mărturisit, fără să explice însă cu subiect și predicat, faptul că din punctul lui de vedere indiferența Andreei Bălan și faptul că îi „călca în picioare visul” l-a făcut să renunțe.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Publicat: 30 Sep. 2020, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă