Cât de bine arată Andreea Bălan în costum de baie. Artista a plecat în vacanță cu noul său iubit

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:49 Vedete

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online. Frumoasa artistă își ține fanii la curent tot timpul cu activitățile sale, iar recent i-a informat pe internauți că a plecat într-o binemeritată vacanță alături de noul său partener.

După ce a publicat câteva fotografii din locul superb în care se află, frumoasa blondină a primit sute de sprecieri și comentarii.

”Ce frumos e locul. Unde se află?”, au întrebat mai mulţi fani. Andreea le-a răspuns acestora la mesaje, spunând că se odihneşte la un resort de lux din Bulgaria.

Andreea Bălan, vacanță cu noul său iubit

Artista a profitat din plin de timpul liber pe care îl are și s-a relaxat la una dintre piscinele resortului. A publicat și câteva fotografii în costum de baie, iar reacția fanilor săi nu a întârziat să apară: ”Doamne cât de frumoasă poţi fi, eşti perfectă şi ai o familie frumoasă”/ ”Eşti super din toate punctele de vedere”.

View this post on Instagram

be anything you want, even a mermaid 🌊🧜‍♀️ 📸❤️✨ link in bio cu noul vlog

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Pentru că nu a publicat nicio fotografie alături de Tiberiu Argint, mulți s-au întrebat cu cine a plecat vedeta în vacanță. Însă, după câteva căutări, putem observa că partenerul vedetei a publicat de asemenea imagini pe rețelele de socializare din același resort.

Andreea Bălan a ratat o vacanță în Grecia

Andreea Bălan le-a povestit fanilor ei, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, în care s-a confesat cu sinceritate, despre cea mai recentă dezamăgire din viața ei. Aceasta ar fi trebuit să plece, în Grecia, alături de Ella și Clara, însă nu a primit la timp împuternicirea notarială din partea soțului ei, pentru a ieși cu fetițele din țară.

„Dragii mei,
Având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbura viața de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări.

Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apăr.
Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor”a explicat vedeta.

 

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:49 Vedete
Pe aceeași temă