Andreea Bălan, topită după noul ei iubit? Artista a început să-l copieze. Iată dovada!

Publicat: 27 Jul. 2020, 09:41 Vedete

Andreea Bălan, topită după iubitul ei? Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste lângă Tiberiu, noul bărbat din viața ei, cel care a reușit, se pare, să o facă din nou fericită, să-i alunge tristețea și să-i readucă zâmbetul pe buze, asta după perioada grea prin care a trecut în momentul despărțirii de George Burcea.

Andreea Bălan, topită după Tiberiu

În urmă cu câteva luni, artista și actorul au decis să divorțeze, separarea fiind una cu “zgomot”. Andreea și George sunt încă în plin proces de divorț și nu mai există cale de împăcare. La scurt timp după despărțire, Andreea l-a intâlnit pe Tiberiu, cel care a reușit să o facă fericită și cel despre care putem spune că artista este de-a dreptul topită după el! Asta reieșea și din filmările exclusive pe care le-au realizat paparazzi CANCAN.RO, în urmă cu câteva săptămâni, la Vama Veche, unde Andreea și Tiberiu s-au purtat ca doi îndrăgostiți. Cei doi s-au plimbat de mână pe malul mării, s-au sărutat și s-au îmbrățișat, ca și cum ar fi fost doi adolescenți la prima întâlnire.

Andreea Bălan îl copiază pe noul iubit

Mai mult, blondina pare că admiră la Tiberiu inclusiv postările pe care le face în mediul online, pe conturile de socializare. Nu doar că îi da “like-uri” la postări, ba mai mult, îi copiază și citate care o inspiră, care îi plac.

Recent, Andreea Bălan a postat o imagine în care apare alături de cele doua fetițe ale ei, Ella și Clara, în dreptul căreia a scris un mesaj luat cu “copy – paste” de la una din postările făcute de Tiberiu, în septembrie 2019: “Raising kids is a walk in the park. Jurassic Park”.

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că divorțează, la doar câteva luni de la ceremonia religioasă. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și Clara, care momentan locuiesc cu artista.

 

Publicat: 27 Jul. 2020, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă