EXCLUSIV| Andreea Bălan, acasă la noul iubit? Imaginile care o dau de gol

Publicat: 15 Jul. 2020, 08:30 Vedete

Andreea Bălan, acasă la noul iubit? Tiberiu Argint pare că a făcut-o pe blondină să treacă mai ușor peste despărțirea de George Burcea!

Andreea Bălan este în plin divorț de soțul ei, actorul George Burcea, după o căsnicie de doar câteva luni. Cântăreața a suferit îngrozitor la separare și a fost nevoită să fie și mamă, și tată – uneori, pentru fetițele pe care le au împreună – Ella și Clara. Deși inițial spunea că își dorește să-și îndrepte toată atenția către micuțele ei, ca să nu fie afectate din cauza despărțirii dintre ea și George, iată că suferința artistei n-a durat chiar atât de mult, căci a “lovit-o” Cupidon, se pare! La doar câteva luni de când a anunțat că divorțează, ea fiind încă măritată, Andreea Bălan și-ar fi găsit liniștea în brațele noul iubit, Tiberiu, care i-a readus zâmbetul pe buze!

Paparazzii CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți, recent, la mare, la Vama Veche, în tandrețuri! Andreea și Tiberiu și-au făcut de cap un weekend la mare, în timp ce micuțele au rămas la București, în grija mamei Andreei, dar și a tăticului Burcea care le-a vizitat și a petrecut timp de calitate cu ele.

Andreea Bălan, pozată de iubit, acasă la el?

După apariția imaginilor însă, nici Andreea Bălan, nici Tiberiu, nu au făcut declarații în ceea ce-i privește. Relația lor însă pare una destul de serioasă!

Decorul unei imagini recente postate de artistă pe unul din conturile de socializare, este extrem de asemănător, cu cel în care Tiberiu s-a pozat în multe ipostaze. Mai exact, atât gresia, cât și tablourile de pe pereți, dar mai ales scaunul pe care stă cântăreața și își bea liniștită cafeaua, seamănă leit cu cele care apar în imaginile postate de Tiberiu!

Publicat: 15 Jul. 2020, 08:30 Vedete
Pe aceeași temă