EXCLUSIV| Prima reacție a Andreei Bălan după ce a fost surprinsă cu noul iubit

Publicat: 08 Jul. 2020, 10:28 Vedete

Sentimente amestecate o încearcă pe Andreea Bălan în această perioadă. Surprinsă recent cu noul ei iubit, la mare, cântăreața tocmai și-a dat seama că acest fapt o poate încurca rău în obținerea totală a custodiei celor două fetițe pe care le are cu George Burcea.

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț de George Burcea, iar despărțirea nu a fost deloc una elegantă, deși la mijloc sunt cele două fetițe pe care le au împreună, și a căror custodie artista și-o dorește exclusiv!

Deși avea toate șansele să obțină asta, pentru că George Burcea a avut probleme cu legea, fiind prins conducând sub influența unor sustanțe interzise, Andreea s-ar putea confrunta cu o surpriză de proporții. Și asta pentru că recent a fost surprinsă la mare, în compania noului ei iubit, iar asta se poate întoarce împotriva ei la proces.

Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat în exclusivitate pentru CIAO.RO o sursă apropiată cuplului.

”Double date”, în Vama Veche

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Noul cuplu din showbiz a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Alături de cei doi s-au aflat însă și Andreea Antonescu, cealată ”jumătate” a trupei Andre, împreună cu noul partener.

Din câte se pare, Andreea Bălan și Andreea Antonescu (alintate cu ani în urmă „Andrelele”) au organizat, wekeendul trecut, un ”double date” pe litoral. Cele două și-au prezentat, în vestita stațiune, noile ”cuceriri” în plan sentimental.

sursa foto: cancan.ro

 

Publicat: 08 Jul. 2020, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă