Andreea Bălan iubește din nou! Cine este bărbatul care o face acum fericită

Publicat: 07 iul. 2020, 10:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan iubește din nou! Frumoasa artistă pare că a trecut peste divorțul de George Burcea, iar acum și-a găsit liniștea lângă fratele unei prezentatoare TV. 

Frumoasa artistă și noul său partener au fost surprinși recent în Vama Veche, acolo unde s-au relaxat și s-au distrat pe cinste.  Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint, a făcut-o pe artistă să uite de toate problemele.

Bărbatul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Potrivit cancan.ro, cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, însă până acum au fost foarte discreți. Relația lor, s-a consumat în apartamentul bărbatului, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală, iar de fiecare dată când blondina își vizita actualul partener, prefera să poarte o perucă pentru a nu fi recunoscută.

Andreea Bălan, gesturi tandre cu noul iubit

Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint. În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cei doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Potrivit surselor citate, artista îl vizitează frecvent, dar ar fi preferat, de fiecare dată, să poarte perucă atunci când a ajuns în zonă, pentru a nu fi prea ușor recunoscută.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cei doi s-au distrat pe cinste într-un club în aer liber de le litoral, iar vedeta a fost nedezlipită de iubitul său și a încercat tot timpul să îl facă pe acesta să se simtă cât mai bine alături de ea.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar între ei nu a mai existat cale de împăcare. De altfel, artista a și depus actele de divorț și ar vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că, cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a continuat Andreea Bălan.

Publicat: 07 iul. 2020, 10:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă