Ce trebuie să facă George Burcea pentru ca Andreea Bălan să îi permită să își vadă fetițele: „Cel puțin 3-4 ani”

Publicat: 27 Jun. 2020, 09:05 Vedete

Andreea Bălan i-a impus fostului său partener câteva condiții foarte clare pentru a-l lăsa să își vadă fetițele. Cântăreața a explicat că nu vrea ca fiicele lor să cunoască nicio femeie care va intra în viața viitorului fost soț, timp de cel puțin 3-4 ani.

Andreea Bălan a precizat că și ea va respecta aceste reguli și că nu va aduce niciun alt bărbat în casă.

Andreea Bălan, condițiile pentru George Burcea

Într cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre condițiile pe care i le-a prezentat lui George Burcea. Cum șansele de împăcare între cei doi nu mai există, tot ce rămâne de făcut este ca cei doi să se înțeleagă și să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește educația fetițelor pe care le au împreună.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre momentele de slăbiciune: ”Când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng”

Artista simte lipsa unui umăr pe care să plângă atunci când este tristă, dar și să îi spună ce simte.

”Dar, când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng și căruia să îi spun ce simt. Puterea aduce după sine ți ideea fixă a oamenilor − lasă că te descurci, treci tu peste! −, dar orice om puternic are nevoie să fie și vulnerabil. E frumos să fiu admirată pentru puterea pe care o am, dar această putere vine tocmai din greutățile prin care am trecut de-a lungul anilor. Fiecare eșec sau fiecare lovitură m-a făcut azi să fiu puternică, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să fiu și vulnerabilă din când în când”, a spus Andreea Bălan, arată Cancan.

Artista e o familistă convinsă, fidelă și iubitoare

„Așa e viața, cu tot felul de hopuri, iar faptul că am avut doar două relații în 15 ani spune despre mine că sunt o familistă convinsă, fidelă și iubitoare. Cu siguranță, voi găsi iubirea din nou” a mai declarat Andreea Bălan.

Publicat: 27 Jun. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă