Andreea Bălan, pregătită să o ia de la capăt! ”Sunt convinsă că voi găsi iubirea”

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:06 Vedete

Andreea Bălan este pregătită să ia ”taurul de coarne” și să înceapă o viață nouă, lângă altcineva. Frumoasa artistă este convinsă că după divorț își va găsi iubirea.

Potrivit Cancan, Andreea Bălan a mărturisit în emisiunea ”Showbiz Report” de pe Antena Stars că va veni și momentul în care își va găsi liniștea și iubirea. Pe de altă parte, Andreei Bălan i s-a părut simpatic momentul în care Andrei Ștefănescu i-a spus ”domnișoară”. Totuși, aproape nimeni nu s-a gândit vreodată că ea și actorul George Burcea se vor despărți, mai ales că au două fete minunate, iar relația părea că este închegată frumos.

Chiar recent, George Burcea a stat câteva zile la Andreea Bălan pentru a petrece timp cu cele mici.

”Îmi place această titulatură. Mă simt tânără și asta e bine. Sunt convinsă că voi găsi iubirea și liniștea și pe alt plan”, a spus Andreea Bălan la ”Showbiz Report”.

Ella și Clara, două fetițe minunate pe care Andreea Bălan și George Burcea le au împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea.

Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se căsători  pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere, relatează Cancan.ro.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019.

Publicat: 17 Jun. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă