Andreea Bălan a depus actele de divorț. Vedeta e pregătită să meargă mai departe

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:47 Vedete

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan a depus actele de divorț, semn că ”războiul” pe care îl duce față de tatăl celor doi copii, George, ar dori să se încheie.

Potrivit Cancan, Andreea Bălan este hotărâtă să divorțeze de actorul George Burcea, după ce bărbatul a fost prins la volan că a consumat substanțe interzise. Cele două vedete vor trebui să meargă în fața magistraților de la Judecătoria Buftea. Mai mult decât atât, potrivit sursei, procesul va derula în spatele ușilor închise.

Andreea Bălan a mărturisit pe vlog motivul pentru care este o binecuvântare să ai un copil.

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, spunea vedeta.

Ce i-a zis micuţei Ella despre divorţul de George Burcea

Andreea Bălan a explicat publicului său cum a reuşit să depăşească momentele de cumpănă, dar şi cum le-a explicat fetiţelor sale faptul că tatăl lor nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu ele.

”Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor.

Publicat: 05 Jun. 2020, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă