Andreea Bălan, dezvăluiri neaşteptate! Ce i-a zis micuţei Ella despre divorţul de George Burcea

Publicat: 25 May. 2020, 11:58 Vedete

După ce a anunţat că o să divorţeze de George Burcea, Andreea Bălan a fost asaltată de tot felul de întrebări. De această dată artista le-a explicat fanilor cum a trecut peste despărţirea dureroasă de tatăl copiilor ei.

Dacă la început fanii celor doi au crezut că despărţirea lor este doar o glumă, timpul a demonstrat faptul că între Andreea Bălan şi George Burcea nu mai este cale de împăcare. Chiar dacă i-a fost greu, artista a fost nevoită să fie puternică pentru cele două fete ale sale.

Andreea Bălan a explicat publicului său cum a reuşit să depăşească momentele de cumpănă, dar şi cum le-a explicat fetiţelor sale faptul că tatăl lor nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu ele.

”Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor.

Pentru cei care nu știu, Andreea Bălan își gestionează singură afacerile, de la muzică până la contabilitate, face strategii de business și, mai mult decât atât, se ocupă constant și intens de social media. Petrece și câte opt ore pe zi la telefon.

”Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat recent cântăreața.

Publicat: 25 May. 2020, 11:58 Vedete
Pe aceeași temă