Andreea Bălan, dezvăluiri din fostele relații. A fost înșelată și părăsită, dar recunoaște și vina ei: „Eu nu mai eram acolo”

Publicat: 24 mart. 2023, 12:37 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri din fostele relații. A fost înșelată și părăsită, dar recunoaște și partea ei de vină.

Andreea Bălan a discutat, în podcastul susținut de Gojira, despre relațiile sale amoroase. Mai cu seamă, fosta concurentă de la „America Express”, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul Keo.

Andreea Bălan, dezvăluiri din fostele relații

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră. Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a mărturisit Andreea Bălan.

A fost înșelată și părăsită, dar recunoaște și vina ei

„Da, eu nu mai eram prezentă, nici emoțional, nici… nimic. Nu mă blamez. Fiecare etapă și fiecare comportament de-al meu, din trecut, indiferent că e vorba de persoana respectivă sau de altă persoană, așa am simțit să fac la vremea respectivă și îmi asum responsabilitatea. Și a fost o decizie foarte bună, pentru că, iată, mai departe eu am evoluat, am mers înainte și mi-a mers foarte bine. A fost foarte bine așa. Și nu a fost să fie, nu aveam cum să rămânem împreună. Eu am avut drumul meu”, a continuat Andreea Bălan.

Ce spune Andreea Bălan despre George Burcea

„Și, acum, după divorț. Am făcut doi copii extraordinari, sunt foarte mulțumită, fericită și împăcată cu decizia asta de a fi separată și de a crește fetițele așa. (…) Sunt foarte fericită că am două fetițe, că le-am făcut cu el, că așa s-a întâmplat, nu regret absolut nimic.

Chiar dacă suntem separați și mai avem niște chestii logistice de rezolvat, sunt foarte fericită și foarte împăcată cu deciziile astea”, a mai mărturisit artista.

Andreea Bălan și Jean Gavril nu se mai ascund! Au dat-o pe față: „Mă simt feminină și mă excită”

ndreea Bălan și Jean Gavril au fost invitați împreună la „Podcastito Express”, emisiune online prezentată de Nelu Cortea și Cătălin Bordea, doar pe AntenaPLAY. Cei doi concurenți America Express au făcut deliciul fanilor prin replicile jucăușe adresate unul altuia.

Andreea Bălan și Jean Gavril au participat la America Express, unde au făcut show împreună. Cei doi s-au căsătorit în Columbia, în urma unei probe. Andreea a purtat rochie de mireasă și Jean costum de ginere. Doar ei doi s-au sărutat așa cum le cerea proba din concurs. În urma acestor întâmplări, Andreea și Jean au povestit la „Podcastito Express” tot ce au simțit și prin ce stări au trecut.

Andreea Bălan și Jean Gavril, replici care dau de gândit

Jean: Suntem foarte compatibili.

Andreea: Mie îmi plac bărbații înalți și arătoși. Eram happy.

Jean: Aveai fluturi în stomac. Citește tot articolul AICI.

Publicat: 24 mart. 2023, 12:37 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă