Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în fața fetițelor: „Nu e prima dată când vine beat!”

Publicat: 17 sept. 2022, 12:11 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în fața fetițelor. Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou la cuțite. Se pare că, actorul a venit în stare de ebrietate să ia fetițele și a făcut scandal în curtea artistei.

Andreea Bălan a dezvăluit pe rețelele de socializare că George Burcea a făcut scandal atunci când a venit să ia fetițele pentru weekend. Actorul ar fi venit băut, i-a vorbit urât și fostei soacre și a strigat în gura mare că nu îi place cum sunt îmbrăcate cele mici.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în fața fetițelor

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan a dezvăluit ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor

Andreea Bălan a precizat că George Burcea plătește fetițelor sale suma de aproape 500 de lei. De altfel, vedeta a spus că, până în luna martie a anului 2022, fostul ei soț nu a contribuit cu nimic la creșterea celor mici.

Ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor

„Din păcate, implicarea lui în viața fetițelor se rezumă la suma infimă de 499 ron pe lună (o treime din salariul net) pentru ambele fetițe. Și la vizitele din weekend-urile 1 cu 3, așa cum a fost dată sentința în martie. Atât și nimic mai mult. Iar până în luna martie a acestui an, nu a contribuit cu nimic la creșterea lor. Dar a știut să facă foarte multe afirmații mincinoase la adresa mea”, a declarat artista la Antena Stars.

Publicat: 17 sept. 2022, 12:11 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă