Andreea Bălan a dezvăluit ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor: „Suma infimă de…”

Publicat: 16 sept. 2022, 13:53 Autor: Camelia Vedete

Ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor. Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a dorit să spună clar ce sumă primește de la George Burcea pentru fetițe. Pensia alimentară se pare că este foarte mică.

Astfel, Andreea Bălan a precizat că George Burcea plătește fetițelor sale suma de aproape 500 de lei. De altfel, vedeta a spus că, până în luna martie a anului 2022, fostul ei soț nu a contribuit cu nimic la creșterea celor mici.

Ce pensie alimentară plătește George Burcea fetițelor

„Din păcate, implicarea lui în viața fetițelor se rezumă la suma infimă de 499 ron pe lună (o treime din salariul net) pentru ambele fetițe. Și la vizitele din weekend-urile 1 cu 3, așa cum a fost dată sentința în martie. Atât și nimic mai mult. Iar până în luna martie a acestui an, nu a contribuit cu nimic la creșterea lor. Dar a știut să facă foarte multe afirmații mincinoase la adresa mea”, a declarat artista la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru

Andreea Bălan și George Burcea, scandal în weekend? Cei doi s-au certat, se pare, zilele acestea, conform unor surse din anturajul lor. Mai mult, acest lucru reiese și din postarea pe care a făcut-o actorul pe un story de pe Instagram.

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Mai exact, pe story-ul lui George Burcea se regăsește un mesaj direct adresat Andreei Bălan, se pare, care se intitluează așa“Păi ce făcuși bre?”. Reporterii CIAO.RO au aflat ce l-a scos din minți pe actor!

Mesajul lui George Burcea a fost scris lângă o imagine de la o petrecere din iunie de acasă de la Andreea Bălan. Eveniment la care a luat parte și, pe atunci iubitul ei, Tiberiu Argint. Lângă imaginea respectivă, actorul a “atașat” și o declarație pe care a dat-o artista în luna aprilie, la scurt timp după separarea de tatăl fetițelor. Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”. Citește continuarea aici.

Publicat: 16 sept. 2022, 13:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă